Gijs

Afbeelding

KWALITEIT

De onvolprezen kwaliteit en pasvorm maakt dat je GIJS niet voelt. Daarom loopt GIJS altijd als gegoten. Op je werk en in je vrije tijd.

VAKMANSCHAP

Al 100 jaar wordt het Vakmanschap van vader op zoon doorgegeven. Nog steeds worden de schoenen op ambachtelijke en vakkundige wijze geproduceerd. Dat kun je zien aan de perfecte afwerking, Voelen aan het zorgvuldig gekozen leer. En beleven… met lopen.

PASVORM

GIJS gaat verder waar anderen stilstaan. Door het unieke concept van meerdere breedtes is GIJS er voor elke voet; smal (E), middel (G), breed (H) en extra breed (K). Het verwisselbaar anatomische gevormd voetbed maakt dat GIJS optimaal is aan te passen aan de eisen van jouw voeten. GIJS stelt geen linker- of rechter voet teleur. Jij wilt toch lopen als gegoten!

GIJS WORDT NIET GEPAST MAAR AANGEMETEN

Ervaar het pure vakmanschap. Het creëren van de optimale pasvorm. Aanmeten is perfect passen. Perfect passend maakt ‘lopen als gegoten’.

VAN DRUNEN 1913

Op 19 april 1913 werd door de heer Gijs van Drunen te Drunen de grondslag gelegd van het familiebedrijf. De oprichter en grondlegger maakte destijds uitsluitend prima herenschoenen, geheel handwerk en hij ontving al in 1913 een gouden medaille op een tentoonstelling voor handwerk te Baardwijk. Gijs en al zijn nazaten hebben één eigenschap gemeen en dat is passie voor de optimale pasvorm van schoenen. Zo ontstond in de loop der jaren het idee om schoenen te ontwikkelen in meerdere breedtematen en met een verwisselbaar voetbed. Deze zienswijze is door de latere generaties van Drunen verder geperfectioneerd

Website Gijsschoenen