VANAF 15 NOVEMBER ALLE MODELLEN VAN

FLORIS VAN BOMMEL € 150,- !!!

ZATERDAG 24 NOVEMBER ORGANISEREN WE WEER EEN

JOYA EXPERIENCE DAG BIJ KLINKENBERG SCHOENEN

Heeft u het onnavolgbare comfort van Joya schoenen al ontdekt?

Joya Experience Dag bij Klinkenberg schoenen

Op zaterdag 24 november van 10.00 – 16.00 uur organiseert Klinkenberg schoenen in Geldrop wederom een Joya Experience Dag. Het thema van deze Joya Experience Dag is deze keer lekker lopen voor iedere voet.

Vaak denken we dat comfort schoenen alleen voor mensen met voetproblemen zijn, maar waarom zou je je voeten niet heerlijk verwennen met de zachtste schoenen ter wereld?” Als schoenspeciaalzaak zijn wij altijd op zoek naar producten die onze klanten helpen comfortabeler te lopen en staan. Joya is een van de merken die wij voor onze klanten die rug-, knie of gewrichtsklachten ervaren in ons assortiment hebben opgenomen.”

Joya schoenen zijn door de onafhankelijke commissie van medische experts van de “Action Gesunder Rücken (AGR)” en het Verbond van Duitse Rugscholen uitvoerig getest, goedgekeurd en voorzien van het onafhankelijke AGR keurmerk. Hiermee worden Joya schoenen wereldwijd aanbevolen als bijzonder rugvriendelijk product. Wist u trouwens dat Joya schoenen direct verlichting bieden bij hielspoor klachten of peesplaat ontstekingen?

Tijdens de Joya Experience Dag nodigen wij iedereen uit om kennis te maken met Joya schoenen. Randy Bours van Joya Benelux geeft uitleg over de positieve effecten van het dragen van Joya schoenen op het menselijk lichaam. Er worden gratis voetmetingen en drukpuntmetingen uitgevoerd door de deskundige medewerkers. Tevens zijn er in alle voorkomende maten testparen van Joya schoenen aanwezig, waar men in alle rust zelf de ontspannende werking van Joya schoenen kan ervaren. Natuurlijk staat er een heerlijk kopje koffie of thee klaar in onze winkel aan de Nieuwendijk 24, in Geldrop. Parkeren kan gratis achter de winkel. En bij aankoop van een paar schoenen van Joya ontvangt u op deze dag een heerlijke fles wijn gratis.

Hieronder een impressie van onze vernieuwde winkel.

We zijn enorm trots op het resultaat en kunnen u in een prachtige winkel weer goed bedienen, bent u ook benieuwd naar het resultaat of naar de nieuwe collectie? Kom dan gerust een kijkje nemen, de koffie staat altijd klaar voor u.