Solidus

Afbeelding

SOLIDUS is de benaming van de basiscollectie: comfort met uitneembaar voetbed.

VIVO is een jongere lijn, die meer natuurgericht is: goed lopen, met jongere uitstraling.

SOLICARE SOFT is met name geschikt voor diabetes en reumapatiënten

De Solidus schoencollectie staat voor comfort en klasse voor elk voettype en worden gemaakt in acht wijdte/ breedtematen. Zo is er voor elk voettype (van smalle tot extra brede voet) de juiste schoen. De schoenen van Solidus kenmerken zich ondermeer door een perfecte drukverdeling op de wreef door gebruik van zacht comfortabel materiaal, geen druk bij de enkels door met zacht materiaal gepolsterde randen, goede schokdemping door luchtgepolsterde loopzool en alle modellen hebben een uitneembaar voetbed.

Voor damesvoeten met een naar verhouding smalle hielpartij en brede voorvoet zijn de zogenaamde ‘gebroken’-leesten goed geschikt. Hiervoor kiest u voor het model Hedda. Dit Solidusmodel is verkrijgbaar in de drie wijdtematen F, J en K.

Voor gevoelige voeten heeft Solidus een speciale schoenenlijn ontwikkeld: Solicare Soft. De Solicare Soft voor dames en heren staat voor de best en zachtste ledersoorten in combinatie met extreem flexibel stretchmateriaal, perfect ademend voetklimaat. Zachte schokdempende loopzool en comfortabel uitneembaar voetbed van zacht materiaal. Solicare Soft-schoenen zijn uitermate goed geschikt voor mensen met diabetes en reuma en verkrijgbaar in wijdtematen J, K, M, N en W

Website Solidus schoenen