Multifunctionele wandelschoenen met goede grip en stabiliteit.

A-Categorie. Sommige modellen zijn voorzien van GORE-TEX® om waterdichtheid te garanderen.

Lichtgewicht met schokdemping. (zeer geschikt voor Nordic-Walking)

Trekking/backpack schoenen van Lowa en Meindl

Trekking/backpack wandelschoenen met een goede grip en stabiliteit. B of B/C categorie.

Bijna alle modellen zijn voorzien van GORE-TEX® om waterdichtheid te garanderen.  De meeste zijn uitgevoerd met Vibram® loopzool voor extra stevigheid.

LOWA Schoenen

MEINDL Schoenen

Hierboven een uitleg over hoe GoreTex surround werkt. Door GoreTex surround verhoogt u uw wandelplezier door droge en frissere voeten door de luchtcirculatie tijdens het lopen die warmte en transpiratie vocht afvoert maar geen regen naar binnen laat. Ook wij hebben deze wandelschoenen in onze collectie.

Dolomite Schoenen

Vanaf april hebben wij ook het Italiaanse outdoor wandelschoenen merk Dolomite in onze collectie. Dolomite wandelschoenen onderscheiden zich door dat ze licht van gewicht zijn maar wel enorm sterk. Dolomite heeft moderne materialen en kleuren. De wandelschoenen wikkelen enorm goed af en hebben een stevig voetbed. Al onze modellen hebben een GoreTex voering wat zorgt voor gegarandeerd waterdichtheid maar toch ademend. De zolen zijn gemaakt van Vibram en hebben een goed profiel voor de juiste grip.

TEVA Sandalen

Basecamp sandalen (TEVA) zijn handige comfortabele sandalen met een goed voetbed. Een antislipzool zorgt ervoor dat u niet uitglijdt op gladde oppervlakken en is makkelijk afwasbaar.

Zeer geschikt als “watersandalen” of als basecamp sandaal na een dag wandelen op bergwandelschoenen.